Breeders Mixture voor roofvogels

Breeders Mixture voor roofvogels
Model: D087F
Prijs: € 17,60
Excl. BTW: € 16,15
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Breeders Mixture is een voedingssupplement bedoeld voor jonge vogels en vogels in een minder goede conditie. Is tevens geschikt voor het recupereren van vermagerde en/of door ziekte verzwakte vogels.
Deze mix moet niet gezien worden als een vitaminesupplement, de supplementaire werking berust op de activiteit van een mengsel van planten extracten, welke een sterke invloed hebben op het benutten van de benodigde bouwstoffen nodig voor groei, sterke, gezonde botten en veren.
Breeders Mixture bestaat uit een mengsel van tenminste 50 natuurlijke extracten met een hoge biologische beschikbaarheid. Testen op vogels hebben uitgewezen dat de aanmaak en benutting van essentiële aminozuren en vit. B sterk worden geactiveerd.

Breeders Mixture bewerkstelligt daardoor:

  • een goede conditie. Zorgt voor een optimale benutting van de essentiële aminozuren en vitaminen en draagt bij aan een gezonde spijsvertering.
  • optimale groei. Stimuleert een gezonde groei en helpt vitamine B-tekort voorkomen.
  • gezond verenkleed. De verhoogde opname van zwavel zorgt voor een goede groei van de bevedering.
  • sterke botten. De extra calcium met vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren voorkomen vergroeiingen van het skelet.


Actieve Ingrediënten:

  • Vitaminen: A, D3, B1, B6, B12, foliumzuur, panthotheenzuur, E, K3, C.
  • Mineralen/sporenelementen/aminozuren: Fe, Cu, Zn, Kalium, Natrium, Calcium, biotine, arginine, cystine, phenilaniline, glicine, glutamine, histidine, iso-leunine, leucine, lycine, metheonine, proline, serine, theorine, valine, alanine en aspargine.


Dosering algemeen: 1 gram voor 5 kilo levend gewicht gedurende 3-5 dagen per week (of zoals de dierenarts voorschrijft).
Als kuur bij jonge vogels en verzwakte vogels: ½ gram dagelijks, maximaal 3 dagen per week.

N.B. Omdat de werking van Moultstimulant (D089F) en Breeders Mixture elkaar deels overlapt zijn beide produkten goed gecombineerd te gebruiken.
Voor gebruik samen: ½ dosering van beide producten.

Verpakking: pot 100 gram (maatlepel van 1 en 5 gram bijgesloten).

BELANGRIJK
Postduiven kunnen gecontroleerd worden op oneigenlijk gebruik van middelen (doping). Het is de verantwoordelijkheid van de duivenmelker welke producten hij aan de
duiven. Gebruik de landelijke dopinglijst om na te gaan welke stoffen op deze lijst staan.
Vanwege verschillende regelgeving in EU- en niet-EU-landen, zijn mogelijk niet al onze producten beschikbaar in uw land.
Neem contact op met uw overheidsinstantie voor veterinaire antibiotica om de beschikbaarheid te controleren