Broomhexine Slijmoplosser

Broomhexine Slijmoplosser
Model: D059
Prijs: € 12,09
Excl. BTW: € 11,09
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Het effect van deze slijmoplosser wordt toegeschreven aan de eigenschap de viscositeit van taai bronchusslijm te verlagen. Daardoor kan de duif het slijm makkelijker kwijt raken. Als deze slijmoplosser gecombineerd wordt met een antibioticum (zoals DAC Doxycycline, Ornithosemix, Tylosine, Spiramycine, Ronidazole, Secnidazole en Metromidazole) dan zorgt de slijmoplosser ook nog voor een goede uitscheiding in het bronchusslijm van het toegepaste antibioticum. Met andere woorden de slijmoplosser zorgt ervoor dat het geneesmiddel voor de luchtwegen beter kan werken. Ook kan de slijmoplosser de dag voor het inkorven en van het inkorven door het drinkwater worden verstrekt, zodat de duiven met een schone keel de mand ingaan. Omdat deze slijmoplosser voor zover bekend, geen enkele nadelige invloed op de vliegprestaties heeft, is dit middel bij uitstek te gebruiken tijdens het vliegseizoen.

Dosering: 5 gram voor 1 liter water (= 20-25 duiven).

Kan, indien noodzakelijk, tegelijkertijd met andere DAC medicamenten toegediend worden.

Let op!! Broomhexine mag niet gecombineerd worden met Furaltadone, FMT Mix of Respiratory Red mix.

Verpakking: pot 100 gram.

BELANGRIJK
Postduiven kunnen gecontroleerd worden op oneigenlijk gebruik van middelen (doping). Het is de verantwoordelijkheid van de duivenmelker welke producten hij aan de
duiven geeft. Gebruik de landelijke dopinglijst om na te gaan welke stoffen op deze lijst staan.
Vanwege verschillende regelgeving in EU- en niet-EU-landen, zijn mogelijk niet al onze producten beschikbaar in uw land.
Neem contact op met uw overheidsinstantie voor veterinaire antibiotica om de beschikbaarheid te controleren