Pure Brewers Yeast

Pure Brewers Yeast
Model: D136
Prijs: € 11,95
Excl. BTW: € 10,96
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

DAC Pure Brewers Yeast is een uitstekende bron voor alle belangrijke B-vitamines (behalve B12).
De biergist ontstaat uit de bierfermentatie van de Sacromyces-gist (Saccharomyces cerevisia), dit maakt DAC Pure Brewers Yeast tot een product met een grote voedingswaarde!
DAC Pure Brewers Yeast bevat alle essentiële aminozuren, 14 mineralen en 17 vitamines. Het bevat veel mineralen zoals: chroom, zink, ijzer, fosfor en selenium.
DAC Pure Brewers Yeast is ook een goede bron van eiwitten. Het bevat ongeveer 30-35% eiwit.

Voordelen van het gebruiken van DAC Pure Brewers Yeast:

  • Stressvermindering - door de Niacine en Vitamine B6 vindt er productie van serotonine in de hersens plaats, serotonine is essentieel is tegen stress.
  • Vermoeidheid - veel van de aanwezige B-vitaminen zijn essentieel bij het vrijkomen van energie uit de koolhydraten in het voedsel dat de vogels consumeren.
  • Biergist werkt om de groei van goede bacteriën in de darmen te bevorderen.

De belangrijkste vitamines zijn:
Vitamine B1, Vitamine B2, Niacine (Vit.B3)
Ze geven energie vrij uit koolhydraten in de voeding, zijn belangrijk voor het hart en het zenuwstelsel en helpen om gezonde veren en het spijsverteringskanaal te behouden.

Inhoud: 800 gram DAC Pure Brewers Yeast voor de behandeling van duiven, kooivogels van 300 tot 3000 gram levend gewicht.
Dosering: Meng een of twee keer per week 25 gram (ongeveer 1 volle soeplepel) met 1 kg voer, maak het voer vochtig met olie.